Ersun Yanal: Uzun bir süreci yönetiyoruz

Ersun Yanal: Uzun bir süreci yönetiyoruz
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, derbideki beraberliğin ardından oyunlarını geliştirmek zorunda olduklarını söyledi.

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'a konuk olan Fenerbahçe sahadan golsüz beraberlikle ayrılırken teknik direktör Ersun Yanal karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Yanal, "Uzun bir süreci yönetiyoruz. Bizim oynadığımız bir oyun var, bunu her maç geliştirmek zorundayız. Bugün zor bir atmosferde, seyircilerin zaman zaman keyif aldıkları bir maç oldu. Şampiyonluk yolunda en önemli etkenlerden biri derbi kazanmak. Ancak bu uzun bir süreç. Bunu yaymak gerekiyor. Sakat oyuncularımız var, bizle yeterince çalışamayan oyuncularımız var" ifadelerini kullandı.

Maç kadrosunu da değerlendiren deneyimli teknik adam, "Bugün iki önemli kanat oyuncumuz yoktu. Hasan Ali'yi son dakika getirdik ama riskliydi. Isla farklı bir sakatlık yaşadı. Ama biz iyi bir takımız. Bugün oyuncularımız ortaya koydukları performansla rakiplerinden daha iyiydiler. Önümüzde uzun bir süreç var, daha iyi oynayacağız, daha iyi olacağız" dedi.