Erwin Koeman'dan dikkat çeken Valbuena çıkışı

Erwin Koeman'dan dikkat çeken Valbuena çıkışı
Cocu ile yolların ayrılmasının ardından takımı derbiye hazırlayan Erwin Koeman, Mathieu Valbuena'ya 11'de şans tanıdı. Koeman sürpriz olarak değerlendirilen bu tercihi hakkında sorulan soruya "Valbuena benim için sürpriz değil" diye yanıt verdi.

Fenerbahçe’nin Galatasaray’a konuk olduğu Spor Toto Süper Lig 11. hafta mücadelesi öncesinde Phillip Cocu’nun yardımcısı olan ve takımı dev derbiye hazırlayan Hollandalı çalıştırıcı Erwin Koeman yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. Mathieu Valbuena’nın 11’de başlamasının sürpriz olarak değerlendirilmesine cevaben Koeman, “Benim için sürpriz değil” yanıtını verdi.

Bu sezon ligde yalnızca 4 maçta forma giyen ve bunların 1’inde ilk 11’de başlayan Valbuena’ya kritik derbide 11’de şans tanıyan Koeman, “Son hafta çok iyi çalıştık. Harika bir maç olacağını düşünüyorum. Türkiye’nin en büyük maçına çıkacağız. İyi bir oyun planına ihtiyacımız var. Öz güvenimiz yüksek şekilde geldik. Rakibimizin hangi durumda olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.