Erzurum’daki Vali Karşılaması, Yazıcıoğlu’nu hatırlattı

Erzurum’daki Vali Karşılaması, Yazıcıoğlu’nu hatırlattı
Erzurum’un yeni valisi Seyfettin Azizoğlu görevinin ilk gününde yapılan karşılama kuyruğu, Süper Vali olarak anılan rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nun canlandırıldığı Köprü dizisindeki o sahneyi hatırlattı.

Uçakla Erzurum'a gelen Vali Seyfettin Azizoğlu'nun isteği üzerine havalimanında sadece Vali Yardımcı Levent Kepçeli, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve İl Jandarma Komuta Albay Mustafa Çelik karşıladı. Eşi ve bir çocuğu ile birlikte Paşalar Caddesi'ndeki konağına giden Vali Seyfettin Azizoğlu burada bir süre dinlendikten sonra saat 10.30'da Valilik makamına geçti. Burada yapılan karşılama töreninde daire müdürleri ve STK temsilcileri uzun kuyruk oluşturdu. Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Vali Azizoğlu, kuyruğun sonunda kendisini bekleyen polis mangasını selamladı.



Daha sonra makamına geçen Vali Seyfettin Azizoğlu basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Kendisinden önce görev yapmış olan ve şehre önemli katkılarda bulunan Vali Ahmet Altıparmak'a teşekkür etti.

Vali karşılamasında oluşan uzun kuyruk ise akıllara Erzincan'da görev yapan Türkiye'nin "Süper Valisi" Recep Yazıcıoğlu'nu anlatan Köprü dizisindeki o efsane sahneyi hatırlattı.

İşte o efsane sahne: