Esenyurt'ta güpegündüz hırsızlık

Esenyurt'ta güpegündüz hırsızlık
İstanbul Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde çocuğu ile birlikte yürüyen kadının cep telefonunu çalan iki şahıs, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Esenyurt'ta güpegündüz hırsızlık

İstanbul Esenyurt''ta yolda yürüyen kadın ve çocuğuna güpegündüz korkuyu yaşatan iki şahıs, polis ekiplerinin operasyonu ile yakalandı. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi''nde çocuğuyla birlikte yolda yürüyen kadın, cep telefonuyla konuşurken, iki kişi tarafından kapkaça uğradı. Kadının cep telefonun gasbeden şüpheliler olay yerinden kaçtı.

GÜVENLİK KAMERASİNA YANSIDI 

Olayla ilgili çalışma başlatan Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Ekipler, olayı gerçekleştirdikleri belirlenen biri yabancı uyruklu B.G. ve F.Ö. adında 17 yaşındaki iki şüpheliyi gözaltına aldı.  Daha önce de başka bir kapkaç olayına karıştıkları belirlenen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  Şüphelilerin yolda çocuğuyla yürüyen kadının cep telefonunu kapkaç yaptığı anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.