Eşi ve çocuğunun yanında 15 liralık hesap dayağı! Öldüresiye dövdüler!

Eşi ve çocuğunun yanında 15 liralık hesap dayağı! Öldüresiye dövdüler!
Antalya’da, pizzacı Ali Rıza Şimşeker, 15 lira alacağını istediği için komşu iş yerinde çalışan 4 kişinin saldırısına uğradı. Söz konusu saldırı görüntüleri, an be an kaydedildi.

KAYNAK: DHA

Konyaaltı ilçesine bağlı Sarısu Mahallesi'nde eşi Gülay Şimşeker ile dükkan işleten pizzacı Ali Rıza Şimşeker, iddiaya göre, 15 liralık alacağını tahsil etmesi için komşu iş yerine çalışanını gönderdi. Çalışanı "Hesaba yazın" diyerek, geri gönderdiği iddia edilen komşu dükkanın sahibi, yanına çalışanını alarak, pizzacı dükkanı önüne geldi.

Ali Rıza Şimşeker'in kendisine bakmasından rahatsız olan komşu iş yeri sahibi, "Ne bakıyorsun?" diyerek bağırdı. Taraflar arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Komşu iş yerinden gelen 2 çalışan daha olaya dahil olunca 4 saldırgan, pizzacıyı eşi ve kızının yanında tekme tokat dövdü, sandalyeyle başına vurmaya çalıştı. Kocasını kurtarmaya çalışan kadın da yumruklu saldırıya uğradı.

Bu anlar, iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları gözaltına aldı.