Eşini kaybeden Özgü Namal hayata döndü. Çocuklarıyla Bodrum’da görüntülendi 

Eşini kaybeden Özgü Namal hayata döndü. Çocuklarıyla Bodrum’da görüntülendi 
Oyuncu Özgü Namal, 2 yıl önce eşi Ahmet Serdar Oral'ı 53 yaşında kalp krizi sonucu kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Namal, çocuklarıyla Bodrum'da objektiflere yansıdı. 

Ünlü oyuncu Özgü Namal, yaklaşık iki yıl önce eşi Ahmet Serdar Oral’ın ölümüyle sarsılmıştı. Kalp krizi sonucu eşinin ani ölümüyle yıkılan Namal''ın çocuklarıyla İstanbul''a döndüğü iddia edilmişti.  

Habertürk''ten Onur Aydın''ın haberine göre; Özgü Namal, uzun süre sonra Bodrum’da görüntülendi. Ünlü oyuncu, önceki gün Ortakent’teki bir otelde çocuklarıyla ile birlikte kahvaltı yaparken objektiflere takıldı. 

Namal daha sonra çocuklarıyla plaja indi. Denize girmek yerine çocuklarıyla ilgilenen 43 yaşındaki oyuncu, ardından arkadaşlarıyla sahilde sohbet etti.

Ahmet Serdar Oral''ın cenazesi Kanlıca Mezarlığı''na defnedilmişti. Pandemi tedbirleri nedeniyle yaklaşık 20 kişinin katıldığı cenazeye, Özgü Namal katılamamıştı. Acı haber sonrasında yıkılan Özgü Namal''a sakinleştirici verilmişti. Namal, mezarlığa "Biricik eşim ve babamız" yazılı bir çiçek göndermişti.
 

İlgili Haberler