Eski AKP'li başkandan dikkat çeken paylaşım

Eski AKP'li başkandan dikkat çeken paylaşım
AKP Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yıllar boyunca yapan Kadir Sarıhan'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar, deprem etkisi yarattı. Sarıhan parti içi çeteleşmenin yerel seçimleri kaybettirdiğini belirtti.

AKP Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yıllar boyunca yapan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi başkanlıktan istifa ederek aday adaylığını açıklayan Kadir Sarıhan yine gündeme oturdu. Sarıhan, sosyal medya hesabından yaptığı seri paylaşımlarla, bölgede AKP içinde çeteleşme ve kadrolaşma iddialarını gündeme taşıdı.

Özellikle, "kurumlarda ticaret yapıp, kamu düzenini hiçe sayan iftira, tehdit, taciz gibi utanmazlıkları yapan çete kimler" paylaşımı olay yaratan Sarıhan, parti içi çeteleşmenin yerel seçimleri kaybettirdiğini de belirtti.

“ŞİMDİ TACİZ VE TEHDİT ÇETESİ PARTİ İÇİNDE OLAN ADAMLAR”

Oda tv'nin ulaştığı AKP eski ilçe başkanı Kadir Sarıhan, paylaşımlarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Yalan dolan bir şey yok. Yaşadığımız neyse şahitleri, belgeleri ispatlarıyla bire bir onlar. Artık bardağı taşırdılar ben de bilsinler istedim. Şimdi taciz ve tehdit çetesi parti içinde olan adamlar. Yıllardır ‘sayın Cumhurbaşkanımızın emrindeyiz’ diyenler, 15 Temmuz akşamı neredeydiler? Kuruluşundan bu yana ben inandığım davam için mücadelemi ettim. Ama artık mesajlarımda da bahsettiğim gibi bardak taştı. İsyanım burada Ak Parti'yi kullanarak Ak Partili geçinenlere. Sayın Erdoğan da son yaptığı konuşmalarda da bu sinyali verdi. Konuşarak değil ama sosyal medyadan daha çok şey anlatacağım izleyin."

paylasim-1.pngpaylasim-1.pngpaylasim-1.pngpaylasim-1.pngpaylasim-1.pngpaylasim-1.pngpaylasim-1.pngpaylasim-1.pngpaylasim-1.pngpaylasim-1.png