Eski Beşiktaşlı Batuhan Karadeniz'den Manchester City açıklaması

Eski Beşiktaşlı Batuhan Karadeniz'den Manchester City açıklaması
Bir dönem Türk futbolunun genç yıldızları arasında yer alan Batuhan Karadeniz, İngiliz devi M.City'nin kendisini transfer etmek istediğini söyledi.

Batuhan Karadeniz'den 'City' açıklaması

Beşiktaş'ın eski yıldızı Batuhan Karadeniz, Ajansspor Instagram hesabında Salim Manav'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

İngiliz devi M.City'nin, kendisini denediğini ve beğendiğini söyleyen Karadeniz, "İngiltere'de güzel anılarımız geçti. İngiltere'ye 2 kez gittik, biz 3 arkadaştık, bizi beğendiler. Birkaç maç oynadık, sonrasında M.City beni istedi. İngiltere'ye o dönem transfer çok zordu. Şu an hala çok zor bizim ülkemizdeki gibi değil orada... M.City o dönem bana 1 milyon Pound verdi ama Beşiktaş vermedi. Sonrasında Beşiktaş'ta profesyonel oldum, Eskişehirspor'a kiralandım. A Milli Takıma da çağrılmıştım, A Milli Takım'da da omzum çıkmıştı. Eskişehirspor'da çok iyi bir dönem geçirdim. O dönem hatta ikinci yarıda Milan Baros'dan ya 1 gol fazla ya da 1 gol eksik attım. Beşiktaş altyapısında yetiştim, hiçbir zaman para konuşmadım. Beşiktaş'tan Eskişehirspor'a giderken de para kazandırdım" dedi.  

"YILDIZLARIN İSMİ FARKLI OLMALI" 

Açıklamalarına devam eden Karadeniz, "Fatih Hoca'yı Fenerbahçelisi de sever, her kesim sever fakat bunun dillendiremez ama içinden sever. Fatih Hoca'nın sevmeyeni çok azdır. Fatih Terim, Türk futbolunun babasıdır. Messi ve Ronaldo'nun tanımı futbolcu. Biz yurt dışında çıktığımızda soruyorlar 'İşiniz nedir?' diye ben de futbolcuyum diye cevap veriyorum. Messi de Batuhan da futbolcu. Bence böyle yıldızların ismi farklı olmalı. Teknik direkörlükte de böyle Fatih Hoca ve diğer hocalar. Fatih Hoca'ya Allah uzun ömür versin, ben de yeri çok özeldir" ifadelerini kullandı. 

 

 

İlgili Haberler