"AKP öncesi ve sonrası Türkiye" diyerek paylaştı

"AKP öncesi ve sonrası Türkiye" diyerek paylaştı
Eski CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Karadeniz'in incisi olarak bilinen Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl'ün son halini "AKP öncesi ve sonrası Türkiye" diyerek paylaştı. 

Eski CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımdan bulundu. 

"AKP ÖNCESİ VE SONRASI TÜRKİYE"

Eski CHP''li Şerafettin Turpçu, Uzungöl''ün eski ve yeni görüntüsünü paylaştı. Turpçu paylaşımında, "AKP öncesi ve sonrası Türkiye..." ifadelerini kullandı.

Eski CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Trabzon''un Çaykara ilçesindeki Uzungöl''ün son halini sosyal medya hesabı Twitter''dan paylaştı.

Turpçu paylaşımına, "AKP öncesi ve sonrası Türkiye" notunu düştü.

Kurban Bayramı nedeniyle turizm merkezlerinde yoğunluk yaşanıyor. Ancak Türkiye''nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Trabzon''un Çaykara ilçesindeki Uzungöl''ün son hali ise doğa katliamını bir kez daha gözler önüne serdi.

Eski CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Twitter''dan Uzungöl''ün eski ve yeni görüntüsünü paylaştı. Turpçu paylaşımında, "AKP öncesi ve sonrası Türkiye..." dedi. Turpçu’nun paylaşımının altına çok sayıda yorum yapıldı ve Uzungöl’deki doğa katliamına tepkiler yağdı.

İşte Uzungöl''ün geldiği hal:

İlgili Haberler