Eski eşi görüntüleri yayımladı, yeni eşi hastaneye kaldırıldı! CHP’li Aykut Erdoğdu özür diledi

Eski eşi görüntüleri yayımladı, yeni eşi hastaneye kaldırıldı! CHP’li Aykut Erdoğdu özür diledi
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun ayrıldığı eşinin yayımladığı görüntüler ortalığı karıştırdı. Erdoğdu'nun eski eşi ile konuşmasının yer aldığı görüntülerin ardından geçtiğimiz günlerde evlendiği eşi Tuba Torun hastaneye kaldırıldı.  Erdoğdu, eşi Torun’dan özür diledi.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun bir süre önce ayrıldığı eşi Özge Erdoğdu, sosyal medya hesabından gece yarısı telefonuna kaydettiği bir konuşma kaydı paylaştı.

Evliliklerinden bir çocukları bulunan Özge Erdoğdu ile Aykut Erdoğdu üç ay önce ayrıldı. Aykut Erdoğdu, yaklaşık iki hafta önce, 11 Haziran’da CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi avukat Tuba Torun ile evlendi.

Özge Erdoğdu, Aykut Erdoğdu ile konuşmasını ve diyalog esnasında kendi görüntülerini içeren kaydı paylaştı. Paylaşımın altına da, “Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun la ilişkisini öğrendikten hemen sonra. Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, ‘50 kişi ile yatmış’ dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi!” diye yazdı.

Kayıtta Erdoğdu, Tuba Torun’un CHP Parti Meclisi’ne girmesi için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını öne sürüyor. Erdoğdu, kurultay boyunca kendisi için oy topladığını vurguladığı Tuba Torun’un Parti Meclisi’ne girmesi için kendi adının silinmesi istediğini de anlatıyor.

Aykut Erdoğdu, eski eşinin paylaşımdan bir süre sonra, saat 03.23’te sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hastaneye kaldırıldığını duyurduğu eşi Tuba Torun’dan, “yaşattıkları için” özür diledi. Aykut Erdoğdu Twitter’daki paylaşımında şöyle yazdı:

“Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş… Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü bir şey söyleyemem.
Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Ben yanında olabilmek için Ankara’dan yola çıktım… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum- Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba’yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek…”

 

İlgili Haberler