Eski Fenerbahçe'li futbolu bıraktı!

Eski Fenerbahçe'li futbolu bıraktı!
Bir dönem Fenerbahçe formasıda giyen Sırp Milos Krasiç aktif futbol hayatını sonlandırdığını açıkladı.

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Milos Krasic, aktif futbolculuk hayatının sonuna geldi. Son olarak Polonya’nın Lechia Gdansk takımında top koşturan ve kulüple olan kontratı geçtiğimiz günlerde feshedilen Sırp futbolcu, açıklamalarda bulundu.

Polonya’dan ayrılmasının ardından memleketi Novi Sad’a giden oyuncu burada yaptığı açıklamada “Lechia ile yolun sonuna geldik. Sözleşmenin bitmesine altı ay kalmış olmasına karşın, kontratı sonlandırdık. Açık konuşmak gerekirse kariyerimi sonlandırma kararı vermeye çok yakınım” dedi.

"TEKNİK DİREKTÖR OLMAYI PLANLIYORUM"

Aktif futbolculuk dönemini sona erdirse de futboldan kopmayı düşünmeyen 34 yaşındaki oyuncu “Teknik direktör, antrenör olmayı planlıyorum. Ancak bunun için öncelikle bazı eğitimlerden geçmem, A Lisansı sonra Pro lisans almam gerekiyor. Bu benim önceliğim olacak” diye konuştu.

FENERBAHÇE DÖNEMİ KÖTÜ GEÇTİ

Juventus, CSKA Moskova gibi ekiplerde top koşturan yıldız futbolcunun Türkiye dönemi ise hayal kırıklıklarıyla dolu geçmişti. Krasic Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılmış ve B takımıyla idmanlara çıkmıştı.