Ertem Şener'e sert sözler. ''Siz hiç kazık yediniz mi?''

Ertem Şener'e sert sözler. ''Siz hiç kazık yediniz mi?''
Ertem Şener'in Beyaz TV'ye dönmesini paylaşmasının ardından eski hakem Deniz Ateş Bitnel'den tepki geldi.

Beyaz TV''de geçtiğimiz günlerde spor müdürlüğü ve Beyaz Futbol ile Derin Futbol programlarının sunuculuğunu yapan Onur Yıldız ile yollar ayrıldı. 
Yıldız''ın yerine Ertem Şener''in Beyaz TV''ye geri döneceği söylentileri çıkmıştı.

ÖNCE YALANLAMA GELDİ SONRASINDA DUYURDU

Ertem Şener ise önce bu iddiaları yalanlanmış ancak geçen hafta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bugünden itibaren yuvama, Beyaz TV’ye dönmüş bulunmaktayım. Artık BEYAZ FUTBOL ve DERİN FUTBOL’da Cumartesi, Pazar, Pazartesi günleri, kendi saatimizde 23:30’da beraber olacağız.

Ayrıca Beyaz Futbol YouTube kanalımızda da çok özel içerikler ve SON DAKİKA gelişmeleri ile sizlerle buluşacağız. Sadece Türkiye’de değil “DÜNYA’da”, hem televizyon hem digital medya yayıncılığında, her zamanki gibi çok iddialıyız. Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Sn. Osman Gökçek’e bu süreçte göstermiş olduğu ilgi, alaka ve güveninden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdiden herkese iyi seyirler…" demişti.

DENİZ ATEŞ BİTNEL''DEN OLAY GÖNDERME

Ertem Şener''in yaptığı açıklamasının ardından, TV100''de sunduğu VAR odası programında beraber yer aldığı eski hakem Deniz Ateş Bitnel''den Şener''e sert bir gönderme geldi. 

Bitnel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Siz hiç kazık yediniz mi? Ben defalarca yedim, ama insanlara güvenmekten asla vazgeçmedim!!! Unutmayın; Yediğimiz kazıkların toplamıdır TECRÜBE!!!" ifadelerini kullandı.

Bitnel''in bu paylaşımı TV100''den ayrılarak Beyaz TV''ye giden Ertem Şener''e gönderme olduğu şeklinde yorumlandı.

ERTEM ŞENER YANIT VERDİ: BANA DİYEMEZ DEĞİL, DEMEZ!
Deniz Ateş Bitnel''in bu paylaşımına Ertem Şener''den de yorum geldi. Ünlü spiker, Bitnel''in paylaşımını alıntılayarak, "Bana diyemez değil, DEMEZ ! Kim kazık attıysa onlara söylüyor. Ben Deniz hoca hakemlik camiasından ayrılmak zorunda kaldıktan sonra kendisini tv yorumculuğuna getirerek ismini hatırlatmasına sebep oldum. Böyle bir iyiliğe, nankörlük yapacak kadar kötü biri değil Deniz hoca!!!" ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler