Eski manken Deniz Akkaya’dan güzel haber. Sağlık durumunu açıkladı

Eski manken Deniz Akkaya’dan güzel haber. Sağlık durumunu açıkladı
Geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalanan ünlü manken Deniz Akkaya korona virüsü yendi. Akkaya, bir ara durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye de kaldırılmıştı.

DHA’da yer alan habere göre, 16 Şubat’ta korona virüs testi pozitif çıkan eski manken Deniz Akkaya’dan günler sonra sevindiren haber geldi. Akkaya, koronayı yenmeyi başardı.

Korona virüsü atlatan Akkaya bugün hastaneden taburcu oldu. Taburcu olduğunu sosyal medya hesabından paylaşan Akkaya, "Bugün hastaneden çıkmış bulunuyorum. Kalıcı hiçbir hasar kalmadan, hayata, sağlıklı yaşama ve yaşamaya devam ediyor olacağım. Korona belli ki özellikle benim gibi yaşamına, sporuna, yasam kalitesine çok önem veren insanları enteresan şekilde daha çok etkiledi. Bununda vardır bir sebebi diyerek kaldığımız yerden anladığımız aynı sekil hayata devam ediyor olacağız.

Özellikle mutasyon döneminde belli ki herkes nasibini alacak çünkü ben hastaneden çıkana kadar çemberin tamamen daraldığını gözlemledik. Bu süreci ağır başlayıp bugün sıfır etkisi ile bitirmenin en büyük sebebi sigara hayatim boyunca hiç kullanmamış olmasının çok büyük etkisi olduğunu söyledi doktorumuz. Yani kısaca sağlıklı yasama eskisinden daha sıkı sarılarak devam ediyor olacağım” dedi.

HASTANEYE DE KALDIRILMIŞTI

Akkaya, koronaya yakalanmasının ardından ateşinin 39 dereceyi aştığı, ciğerlerine kadar indiğini ve öksürük krizlerinin başladığını belirtmişti. Akkaya’nın evde devam eden tedavisi ise bir süre hastaneden devam etmişti.

 

İlgili Haberler