Eski Merkez Bankası Başkanı işaret etmişti: Resmi Gazete çöktü

Eski Merkez Bankası Başkanı işaret etmişti: Resmi Gazete çöktü
Merkez Bankası Eski Başkanı Durmuş Yılmaz’ın Twitter paylaşımı sonrası gözler Resmi Gazete’ye çevrilmişti. Ancak, 00.00'da Resmi Gazete web sitesini ziyaret eden kullanıcılar "sayfada çalışma yapılmaktadır" hatası ile karşılaştı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz ise TBMM Bütçe Komisyonu''nda yaptığı açıklamada Resmi Gazete''yi işaret etmişti. 

“BU GECE RESMİ GAZETEYİ TAKİP EDİN”

Flaş bir iddiayı gündeme taşıyan Yılmaz;Ben sizleri bu gece saat 12’den sonra teyakkuza devam ediyorum. Resmi Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum. Bu gece bir şey olabilir. Olduğu zaman da Türk lirasının üzerine nasıl daha fazla sıkıntının geleceğini görürsünüz. 12’den Resmi Gazeteyi takip edin diyorum ve herkese iyi hafta sonları diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Kulislerde ise Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın görevden alınacağı konuşuluyor.

RESMİ GAZETE ÇÖKTÜ 

Yılmaz''ın açıklamalarının ardından saat 00.00''da Resmi Gazete web sitesini ziyaret eden kullanıcılar "sayfada çalışma yapılmaktadır" hatası ile karşılaştı

"ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR"

Öte yandan ilerleyen dakikalarda ise yine Resmi Gazete''nin web sitesinde "Resmi Gazete''nin yayımlanması çalışmaları devam etmektedir" notuna yer verildi.

NELER YAŞANMIŞTI?

AKP''nin grup toplantısında dikkat çeken bir gelişme yaşanmıştı. Erdoğan konuşmasında ekonomik gelişmelere değinmiş üstü kapalı olarak Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan''ı eleştirmişti. Tüm milletvekilleri Erdoğan’ı alkışlarken Elvan’ın Erdoğan’ı alkışlamadığı dikkatlerden kaçmamıştı.

İlgili Haberler