Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. son bölümde neler oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. son bölümde neler oldu?
Sevenleri tarafından en çok takip edilen diziler arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 20.00’da 148.bölümünde izleyicisine ulaştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. bölümünü kaçıranlar tarafından veya tekrar izlemek isteyenler tarafından aranmaya başlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. Bölümünün detayları haberimizde…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. son bölümde Altan'ın tasarladığı planlarının karşısında Alparslan yine ileriyi gören birisi gibi davranarak herkesten gizli bir önlem alıyor ve mermileri kimsenin bilmediği ayrı bir depoya gizlediği görülüyor. Tufan ise oğlunun esir olduğu Sınırsızların elinden kurtarabilmek için işbirliği yapmayı sürdürüyor. Tufan'ı oğlunun canıyla tehdit etmişti. Silahları ele geçirmeyi bu tehditle başaran Altan, planlarını yaparken Çakırbeylileri nasıl hafife aldığını çok geçmeden anlıyor olması görülüyor.

ALPARSLAN’DAN DİKKAT ÇEKEN ÖNLEM!

Alparslan, yine öngörülü davranarak herkesten gizli bir önlem almış, mermileri kimsenin bilmediği ayrı bir depoya gizlenmiştir. Ciddi bir buluş olan silahın asıl değeri mermilerinde olduğundan Altan'ın tüm çabası boşa gitmiştir.

TUFAN İSE OĞLUNU SINIRSIZLARIN ELİNDEN KURTARABİLMEK Mİ?

Başarısızlık yüzünden en çok canı yanacak şahıs olacak olan Tufan ise oğlunu Sınırsızların elinden alabilmek için işbirliği yapmayı sürdürecek.

HIZIR İÇLERİNDEKİ HAİNİ KEŞFEDİYOR!

Silahlarını kaybeden Hızır, düşmanlarına karşı gücünü ve ortaklarına karşı itibarını da kaybetmemek için hemen harekete geçmesi gerektiğini öngörüyor. Silahların olduğu deponun yerini Sınırsızlarla paylaşan bir hain olduğunu anlıyor.

İŞTE SEVDA’NIN YAPTIKLARI!

Mermiler üzerinden yapacağı planla düşmanını tuzağa çekiyor. Sonrasında ise, masaya ihanet eden kişiyi bulmayı planlıyor. Bir taraftan masasını kurtarmak için mücadele ederken diğer yandan Altan ile birlikte hareket ettiğini bildiğini Sevda'nın da peşine gidiyor.