Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak mı?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak mı?
Salı günlerinin sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak mı? Sorusu sosyal medyada çok konuşuluyor. Son bölüm yine aksiyon dolu sahneleri gündem olan dizide yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Dışarıda mutabakata varılıp, sular durulsada, içeride İlyas cephesinde ortalık kızışıyor. Behzat ve İlyas arasındaki gerginlik ikisinden birini ölüme doğru sürüklüyor. Çok merak ediliyor 123. bölümde ne oldu? Sorusu sosyal medyada çok araştırılıyor. İşte detaylar. 

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NE OLDU

İlyas'ın cezaevi önünde uğradığı saldırı Çakırbeylileri derinden etkilemiştir. Olanlardan sonra ailenin reisi görevini üstlenen Alparslan, amcasının intikamı alınana kadar tüm düşmanlarını yok etmeye ant içer. Yaşananların asıl sorumlusu 'Façalı Dayı' adıyla anılan Haşmet ise cenazede karşılarına çıkacaktır. Hızır, ailesinin başına musallat olan bu yeni düşmanın gözlerinin içine bakma fırsatı bulur ve daha fazla kan dökülmemesi için teke tek hesaplaşmayı teklif eder. Bu anlaşmaya yanaşmayan Haşmet, yine bir Çakırbeyli kanı akıtmaya hazırlanırken hiç beklemediği bir karşılık bulacaktır. Mertlik nedir bilmeyen düşmanının yöntemleriyle saldırıya geçen Hızır, kurduğu tuzakla üzerine yapılan tüm planları tersine çevirir.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. yeni bölüm fragmanı daha yayınlanmadı. Fragmanın kısa sürede yayınlanması bekleniyor.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Eşkiya Dünya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam yayınlanacak mı? Sorusu yanıtını buldu. Salı günlerinin sevilen dizisi Eşkiya Dünya’ya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam 4. sezon 124. yeni bölümü ile bu hafta ekranlara gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü 12 Şubat Salı günü ekranlara gelecek.