Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni adıyla dönüyor! Başrolde Oktay Kaynarca’nın yerine sürpriz isim

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni adıyla dönüyor! Başrolde Oktay Kaynarca’nın yerine sürpriz isim
Final yapmasıyla hayranlarını üzen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisi dijital platformla anlaştı. İddialara göre EDHO yeni adı ve yeni bölümleriyle BluTV’de ekrana gelecek. Başrolde ise Oktay Kaynarca’nın yerine Ozan Akbaba olacak.

Altı sezon süren ve ekranlara veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Dizi, yeni adı ve yeni bölümleriyle yakında BluTV''de olacak.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin Türkiye’nin ilk internet platformu BluTV’yle anlaşması sektörde bomba etkisi yarattı. Birsen Altuntaş''ın iddiasına göre Bahadır Özdener’in BVB adlı yapım şirketinin imza attığı dizinin yayınlanmayan 200. bölümü yenilenen montajı ve ek sahneleriyle film olacak.

İsim hakkı atv’de olan projenin yeni adı ise ‘Son Efsane’ oldu. Filmin ay sonunda olması planlanan yayın tarihi henüz açıklanmadı.

OKTAY KAYNARCA KADRODA YOK

Öte yandan efsane projenin dizi versiyonu şubat ayında çekilecek ve başrolde İlyas Çakır Beyli’ye hayat veren başarılı aktör Ozan Akbaba olacak.

Dizinin Hızır’ı Oktay Kaynarca hapiste, atv’nin “Okul Yolunda” dizisiyle anlaşan Yunus Emre Yıldırımer de yurt dışında sürgünde gösterileceği için dizide yer almayacak.