Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler olacak?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi son bölümü ile izleyicileri ekran başına kitlenmişti. Yeni bölümde ne olacak? Sorusu sosyal medyada çok konuşuluyor. İşte detaylar...

Salı günlerinin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak mı? Sorusu sosyal medyada çok konuşuluyor. Bıçaklanan Fahri'nin son durumu nedir? Zeki'ye çalışan kim? Çok merak ediliyor işte detaylar…

EŞKIYA DÜNAYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Akif'in evini baskına giden Çakırbeyliler hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. En çok İlyas'ı yaralayacak olan bu karşılaşma, Akif'in ölümü üzerine yapılan planların da bozulmasına sebep olur. Akif'le olan hesabı kapatamamalarının bir diğer sebebi ise Alparslan'ın yine herkesten gizli yaptığı planlardır. Fedailerin bir numaralı adamı ile buluşmak üzere gittiği yemekte, sevdiği kadının hain olduğunu söyleyen bir notla karşılaşan Alparslan'ın öfkesini dindirmek kolay olmayacaktır. Başına gelenlere karşılık masa üyelerine savaş açan Zeki Sivri, sokakları kan gölüne çevirmeleri için dostlarına haber uçurur. Ünal Kaplan ise, masasındakilere düzenlenen suikastların önüne geçemezse liderliğine zarar geleceğini bildiğinden Mesut ile tekrar pazarlığa oturacaktır. Bu pazarlık sonucunda Zeki'nin adresini elde edemezse Hızır'ın tehditlerinin lafta kalmayacağının da farkındadır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Ferman sayesinde Çakırbeylilerden bir adım önde hareket eden Zeki, çıkan çatışmadan yine sağ salim kurtulmayı başaracaktır. Zeki'nin kurduğu çift taraflı tuzaktan Façalılar da paylarına düşeni alacaklardır.

İçlerinde bir sızma olduğuna artık tam anlamıyla emin olan masa üyeleri, birbirlerine şüpheyle bakmaya başlarlar. Ünal Kaplan, Zeki'ye çalışan zayıf halkanın bir an önce ortaya çıkarabilmesi için düşmanla anlaşma yoluna gidilmesi gerektiğini savunurken, Hızır da bunun takibinin Façalılar üzerinden yapılması gerektiğini düşünmektedir. Nitekim Haşmet ile tekrar bir araya gelmek için fırsat yakalayan Zeki, elinde tuttuğu bir ganimet karşılığında haraç istemeye devam eder. Yapılan anlaşma sonucunda Sivrilere giden paraları takibe alarak Yavuz'u tekrar ele geçiren Çakırbeyliler, haine ulaşmaya çok yaklaşmışken hayatından endişe eden Ferman bunun olmasına izin vermeyecektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Eşkiya Dünya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam yayınlanacak mı? Sorusu yanıtını buldu. Salı günlerinin sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam 4. sezon 132. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.