Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Samuel'i Mehmet Esen'den sevindiren haber

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Samuel'i Mehmet Esen'den sevindiren haber
Son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Samuel karakterine can veren ünlü oyuncu Mehmet Esen’e kalbindeki damarlardan birinin tıkalı olması nedeniyle geçirdiği operasyon sonucunda stent takıldı. Esen, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu belirtirken, “Kalp ameliyatım süresince iyi dileklerini ve dualarını eksik etmeyen değerli dostlarım ve canım doktorum, dostum Doç. Dr. Vefik Yazıcıoğlu’nun verdiği olağanüstü çabanın sonucunda iyiyim, sağlıklıyım.” dedi.

Hürriyet’in haberine göre  Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Samuel karakterine hayat veren 63 yaşındaki tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Mehmet Esen, kalbine giden damarların tıkalı olması nedeniyle anjiyo oldu.

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki operasyon öncesinde sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Esen, her şeyin yolunda olduğunu belirterek arkadaşlarından iyi dileklerini istedi.

Bir saatlik operasyonun ardından kalp damarlarından birine stent takıldığı öğrenilen Esen, sağlık durumunun iyi olduğunu Twitter’dan yaptığı açıklamayla duyurdu. Ünlü oyuncu, “Kalp ameliyatım süresince iyi dileklerini ve dualarını eksik etmeyen değerli dostlarım ve canım doktorum, dostum Doç.Dr.Mehmet Vefik Yazıcıoğlu’nun verdiği olağanüstü çabanın sonucunda iyiyim, sağlıklıyım.” dedi.

İlgili Haberler