Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın setini basıp bizi ölümle tehdit etti demişlerdi, Oktay Kaynarca’dan iddialara cevap geldi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın setini basıp bizi ölümle tehdit etti demişlerdi, Oktay Kaynarca’dan iddialara cevap geldi
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin setini basan ve çalışanları darp eden zanlılar başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’nın kendilerini ölümle tehdit ettiğini öne sürmüştü. Konuyla ilgili konuşan Kaynarca, "Adamların 50 tane suç dosyası var. Onlar profesyonel, biz onlarla başa çıkamayız” ifadelerini kullandı.

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre, önceki gün Ulus'ta görüntülenen Oktay Kaynarca, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin Maltepe'de yapılan çekimlerinde kadın çalışanlara saldıran zorbaları sert bir dille eleştirdi.

886d013f1ca1540dc5febc6e14112c00.jpg

“BİZ ONLARLA BAŞA ÇIKAMAYIZ”

Usta oyuncu, "Adamların 50 tane suç dosyası var. Onlar profesyonel, biz onlarla başa çıkamayız. Tutuklandılar, mahkemeleri devam ediyor" şeklinde konuştu.

12172334-640xauto.webp

“YARIN SAVCILIĞA GİDECEĞİM”

Saldırganların, "Bizi ölümle tehdit etti" iddialarına oyuncu, "Orada bir tartışma oldu. Biz de onlara bağırdık. Ama tabii kendilerini kurtarmak için söylemediğimiz şeyleri, söylemişiz gibi aktarıyorlar. Hakkımda suç duyurusunda bulunmuş olabilirler. Yarın savcılığa gideceğim ve öğreneceğim her şeyi" karşılığını verdi.

İlgili Haberler