Esra Erol maç öncesi Beşiktaş'a bu sözlerle moral verdi! Formasını giyip de seslendi

Esra Erol maç öncesi Beşiktaş'a bu sözlerle moral verdi! Formasını giyip de seslendi
Sunucu Esra Erol, Beşiktaş’ın bu akşam Göztepe ile oynayacağı şampiyonluk maçı öncesinde futbolculara ve teknik direktör Sergen Yalçın’a dileklerini ilettiği bir video yayımladı. Erol, “Dualarımız sizinle. Size olan inancımız tam.” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 42. ve son haftasında Beşiktaş, bu akşam Göztepe’nin konuğu olacak. Şampiyonluk maçına çıkacak siyah beyazlılara moral amaçlı birçok ünlü isimden deste videoları yağdı.

"SİZE OLAN İNANCIMIZ TAM"

Sunucu Esra Erol, iyi dileklerini ilettiği bir video yayımlayarak, Beşiktaş’a başarılar diledi. Erol mesajında, “Beşiktaş aşkı, şampiyonlukların ve kupaların çok önünde bir aşk. Bu cumartesi gecesi için çok heyecanlıyız. Dualarımız sizinle. Size olan inancımız tam. Sergen hocama, futbolculara ve herkese dualarımı ve sevgilerimi gönderiyorum. Cumartesi gecesini bekliyorum” dedi.

KARTAL NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Ligde Beşiktaş''ın +44, Galatasaray''ın ise +42 averajı bulunuyor. Beşiktaş, Göztepe''yi tek farkla yenerse, Galatasaray''ın Yeni Malatyaspor''u üçten daha fazla farkla yenememesini umut edecek. Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki genel averaj eşitliği durumunda daha fazla gol atan takım olan siyah-beyazlı ekip şampiyonluğunu ilan edecek.

Siyah-beyazlı takım rakibiyle berabere kalırsa, Galatasaray''ın berabere kalması veya yenilmesiyle şampiyonluğunu ilan edebilecek.

İlgili Haberler