Esra Erol’da akıllara durgunluk veren olay 'Üç harfliler ayrılmamızı istiyor' deyip evden kaçtı

Esra Erol’da akıllara durgunluk veren olay 'Üç harfliler ayrılmamızı istiyor' deyip evden kaçtı
ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Şaban Duran, 25 yıllık eşi Ayfer Duran'ın 'Seninle imam nikahımız düştü çünkü 3 harfliler ayrılmamızı istiyor' diyerek 3 çocuğuyla birlikte evi terk ettiğini öne sürdü.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Iğdır'dan programa katılan Şaban Duran, 25 yıllık eşinin kendisini terk etme hikayesini anlattı.

Esra Erol'un programına Iğdır'dan katılan Şaban Duran, anlattığı hikaye ile herkesi şaşkına çevirdi. 25 yıllık eşi Ayfer Duran'ın 6 ay önce 3 çocuğunu da yanına alarak Iğdır'dan İstanbul'a taşındığını ve hiçbir şekilde eşinin ve çocuklarının kendisiyle görüşmek istemediğini belirtti. Ancak işin garip tarafı 25 yıllık eş Ayfer Duran'ın Şaban Duran'dan ayrılmak istemesinin gerekçesiydi.

" '3 HARFLİLER BİZİM AYRILMAMIZI İSTİYOR' DEDİ"

Eşini tedavi için ikna etmeye çalıştığını ancak başarılı olamadığını sözlerine ekleyen Şaban Duran "Eşim 1 yıldır üç harfli varlıklarla rüyasında konuştuğunu söylüyor ve bende dahil birçok kişiye öleceği günü söyleyerek insanları etkilemeye çalıştı. Ancak şükür ki ölen olmadı. Bir gün yanıma gelerek bizim 'Seninle imam nikahımız düştü çünkü 3 harfliler bizim ayrılmamızı istiyor' dedi. 3 çocuğumu da bu şekilde etkisi altına aldı" dedi.

"SENİNLE GÖRÜŞMEMİZ YASAK, ÇÜNKÜ ÖYLE İSTİYORLAR"

25 Aralık 2019 tarihinde eşi ve çocukları tarafından terk edilen Şaban Duran aylarca onları aradığını ve izlerine İstanbul'da rastladığını söyledi. Geçtiğimiz Şubat ayında ailesinin İstanbul'da kaldıkları evi bulan Duran, kapılarına gittiğini ancak kendisine kapıyı dahi açmadıklarını "Seninle görüşmemiz yasak, çünkü öyle istiyorlar" denilerek kapının yüzüne kapandığını anlattı. Ailesine kilometrelerce öteden İstanbul'a gelen ve eşinin ruhsal bir tedaviye ihtiyacı olduğunu söyleyen Şaban Duran, Esra Erol'dan yardım istedi. Eşini ve ailesini geri kazanmak isteyen Şaban Duran hepsinin tedaviye ihtiyacı olduğunu söylerken gözyaşlarına boğuldu.

ÜÇ HARFLİLERE İNANIP KAÇAN EŞ CANLI YAYINA GELDİ

Öte yandan, gaipten haberler aldığını ve ölecekleri bildiğini söyleyen Ayfer Duran, Esra Erol'un canlı yayınına yüzleşmek için katıldı. Ayfer Duran şunları söyledi:

"Rüyalarım çıkıyor. Abime bir kardeş olarak rüyamda gördüklerimi, bana iletilen haberleri verdim. Rüyamda kimin öleceğini gördüğüm zaman onlara bunu söyledim. Eşimin öleceğini de rüyamda gördüm. Anlattıklarıma inanmadılar. Onlar neye inandılar ki... Ben gerektiği kadar görürüm söylerim onlar inanır inanmaz"

"BEN ONLARA ÖLECEKSİNİZ DEMEDİM”

Ayfer Duran bunları anlatınca Esra Erol "Rüyalarınız çıkar mı" diye sordu. Bunun üzerine Ayfer Duran, "Evet çıkar" dedi. Esra Erol "Eşinizin ağabeyinizin öleceğini söylemişsiniz yaşıyorlar" hatırlatmasını yaptı. Ayfer Duran bu tespit üzerine "Ben onlara öleceksiniz demedim ki. Hayatlarınızdan eksilir dedim" yanıtını verdi.

“AKIL HASTANESİNE YATIRMAYA KALKTILAR”

Duran ayrıca, "Beni akıl hastanesine bile yatırmaya kalktılar. Ben doğruları söyledim diye niye bunları yaptılar. (Eşine) Şu an sana bakmak istemiyorum. (Eşi ben seni seviyorum deyince) Sevseydin benim çocuklarımın yanında olurdun. Suratıma attığın tokatı hala unutamıyorum. Benim çocuklarım ondan korkuyordu. Senin yaptıklarından çocukların psikolojileri bozuldu" dedi.