Esra Erol’da bir skandal daha, stüdyo buz kesti duyduklarına inanamadılar

Esra Erol’da bir skandal daha, stüdyo buz kesti duyduklarına inanamadılar
ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da komşusundan çocuk sahibi olan kadının skandalı daha soğumadan bir skandal daha yaşandı. Programa katılan Meryem Tarım, eşinin 3 yıldır birlikte olduğu yabancı uyruklu kadını sınır dışı edilmemesi için babasıyla nikah kıydırdığını söyledi.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında bir skandal daha yaşandı. Programa katılan Meryem Tarım, 6 yıldır evli olduğu eşinin yabancı uyruklu bir kadınla hayat kurduğunu ve çocuklarıyla kendisinin mağdur olduğunu söyleyerek yardım talebinde bulundu.

Tarım’ın iddiasına göre, eşi Ömer Tarım, 3 yıldır birlikte yaşadığı yabancı uyruklu F.T. ile birlikte yaşıyor. Eşinin yabancı uyruklu kadınla kendi babasını nikah kıydırarak sınır dışı edilmesini engellediğini iddia eden kadın şunları söyledi:

“ARABASINI GÖRÜNCE İÇİM YANIYOR”

"Evleri benim yolumun güzargahında. Ben oradan geçerken eşimin arabasını evin önünde görünce içim yanıyor. Ben evimde çocuklarımla ağlıyorum onlar orada mutlu mesut yaşıyorlar bu adalet mi. Ben hep onların evine gidip huzur vermedim"

"HAMİLE SEVGİLİSİYLE KENDİ BABASI RESMİ NİKAH KIYDI”

"Kayınpederim de o evde onlarla yaşıyordu. Sonra bunlar Konya'dan Denizli'ye kaçıp 5-6 ay orada kaldılar. Bu esnada eşim ısrar etmeme rağmen benimle boşanmadı ve sevgilisi sınır dışı edilmesin diye öz babasına resmi nikah kıydırdı. Yabancı uyruklu F.T.'nin resmi nikahı kayınpederimin üstünde dini nikahı ise eşi Ömer Tarım'ın üstünde. Hatta kadın şu an eşimden 3 buçuk aylık hamile."

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

ATV Dijital Koruma Servisi tarafından telif hakları kapsamında habere ilişkin görüntülerin yer aldığı videonun kaldırılması talebi tarafımıza bildirilmiştir. Bu kapsamda bizde sizlere telifsiz bir belgesel bulamadığımız için bu galaksi videosunu sunuyoruz. Ancak haberde anlatılan olaylar Esra Erol'un programında aynen gerçekleşmiştir.

İlgili Haberler