Esra Erol’daki skandal aldatmadan sonra Esra Erol suçlamalara böyle yanıt verdi. Herkes vereceği cevabı merak ediyordu

Esra Erol’daki skandal aldatmadan sonra Esra Erol suçlamalara böyle yanıt verdi. Herkes vereceği cevabı merak ediyordu
ATV ekranlarında Esra Erol'da programını sunan Esra Erol, canlı yayında yaşanan skandal olayın ardından kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi. Esra Erol, 3 saniye ile yargılanamayacağını savundu.

KAYNAK: MEDYA TAVA

ATV'de ekranlara gelen Esra Erol'da programında büyük bir rezalet yaşanmıştı. Skandal olayda Esra Karakuş, kızının eşi Ferdi Karakuş'tan değil komşusu Cengiz Koraltan'dan olduğunu öğrenince havalara uçmuştu. 

Olay sosyal medyada büyük tepki toplarken, programın sunucu Esra Erol’dan konuya ilişkin açıklama geldi.

Esra Erol skandal olayın ardından programına yapılan eleştirilere cevap verdi. 3 saniyelik görüntülerle yargılanamayacağını söyleyen Esra Erol, şu açıklamayı yaptı:

"3 saniyelik bir görüntüyle sistematik bir şekilde şahsıma saldırı yapıldı. Programım, yapmış olduğum yayın 3 saniyeden ibaret değil. Ben bu şahsıma yapılan saldırının bilinçli bir şekilde farklı bir şeye hizmet ettiğini düşünüyorum."

NELER OLMUŞTU?

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen programda Esra Karakuş isimli kadının kendisinden 28 yaş büyük komşusuyla kaçması ve sonrasında küçük çocuğunun babasının ondan olduğunu itiraf etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Olayın yankıları Esra Karakuş'un yasak aşk yaşayarak çocuk dünyaya getirdiği komşuları ve kocasıyla yan yana poz verdiği fotoğraf karesi ortaya çıktı.

İlgili Haberler