Esra Eron Gel Konuşalım da neden yok?

Esra Eron Gel Konuşalım da neden yok?
TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım da Esra Eron neden yok? Magazin programı sunucusu Eron Hakan Ural ile kavga mı etti, Ural konuyla ilgili ne dedi? Son dakika gelişmeleri haberimizde...

Esra Eron Gel Konuşalım da neden yok?

Esra Eron Gel Konuşalım da neden yok? Sorusu şu an en sık konuşulanlardan biri oldu. TV 8'de yayınlanan Gel Konuşalım programında yorumcluluk yapan Esra Eron, isim vermeden partneri Hakan Ural'ı hedef alarak sert sözler sarf etti ve programdan ayrıldığını açıkladı. Eron, Sosyal medya hesabı Instagram'dan hikaye bölümünden bir açıklama yaparak takipçilerine neden ayrılık kararı aldığını anlattı. 

ESRA ERON GEL KONUŞALIM'DAN AYRILDI MI, NEDEN YOK


Ünlü sunucu Esra Eron, "3 ay önce katıldığım Gel Konuşalım programında yayın sırasında kendi fikrimi beyan etme, hür düşüncemi söyleme ve farklı görüşte olduğum konularda partnerimden aldığım saygı sınırları dışında hiçbir yayıncılık etiğine sığmayan yüksek egolu davranışların bana daha fazla zarar vermemesi açısından programdan ayrılma kararı aldım. Kadınların ezilmediği, kadına psikolojik şiddetin olmadığı, kadına daha fazla nezaketin olduğu ve bu alt yapı ile yetişmiş bireylerin çoğaldığı bir Türkiye diliyorum. " dedi.

aciklama.jpeg

HAKAN URAL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Esra Eron Gel Konuşalım programından ayrılmasına sebep olduğu iddia ettiği partneri Hakan Ural'dan açıklama geldi. Ural, "Hepimiz hata yapıyoruz o ayrı ama bu iftiralar günahtır. Allah ıslah etsin" diyerek suçlamaları reddetti.

28 EKİM 2018 REYTİNG SONUÇLARI

ESRA ERON KİMDİR

38 yaşındaki manken ve oyuncu Esra Eron İzmir doğumludur.  Kariyerine oyuncu ve manken olarak çok fazla şey sığdıran güzel yıldız, lise eğitimini tamamladıktan sonra güzellik yarışmalarındaki başarıları ile dikkat çekmiştir. Göz önünde olmayı pek sevmeyen star, bu özelliği ile magazin basınını arkasından dolaştırmaktadır. Esra Eron burcunun tüm özelliklerini üzerinde taşımakta ve oğlak burcu özelliği olarak son derece disiplinli çalışmalar yapmaktadır. 2002 yılında Miss Turkey yarışmasını 3.olarak tamamlayan oyuncu, daha sonra ülkemizi Miss Europe’da temsil etmiştir. Bu yarışmada da 3. olan Esra Eron, bu süreç sonunda ünlü isimlerle de çalışma fırsatını elde etmiştir. Bir süre dizi projelerine çok sıcak bakan oyuncu daha sonra sunucu ve spikerlik yapmak için eğitim almış ve daha çok bu tür yapımlarda çalışmayı tercih etmiştir. 

2015 yılında Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Feryal Tümen karakteri ile TV ekranlarına hızlı bir dönüş yapan Esra Eron dizinin yakaladığı başarıda da pay sahibidir. Romantik-komedi türünde çekilen dizide pek çok ünlü oyuncu yer almaktadır. İstanbul’da çekilen dizi 19 Haziran 2015’te başlamıştır ve halen devam etmektedir. Elçin Sangu, Barış Arduç, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Ferdi Merter ve Hikmet Körmükçü’nün de yer aldığı dizi izleyiciler tarafından beğeniyle takip edilmektedir.