Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüyle ilgili flaş gelişme

Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüyle ilgili flaş gelişme
Ankara’da Esra Hankulu’nun şüpheli ölümüyle yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı.

Ankara’nın Mamak ilçesi Akdere semtinde oturan Esra Hankulu evinde ölü bulunmuştu. Esra Hankulu ve Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan F.G. ve D.C.''nin, Hankulu''yu odasında hareketsiz yatarken buldukları ve ihbarda bulundukları bildirilmişti.

Hankulu''nun ölümünün ilk belirlemelere göre uyuşturucu kullanımından kaynaklandığı tespit edildi. Evde yapılan aramada Hankulu''nun cep telefonu bulunamadı.

AĞZINDAN KAN GELDİ

Ümitcan Uygun''un ilk ifadesinde, Esra Hankulu için "Ben sabah evden çıktığım sırada sağlıklı ve kendindeydi" dediği öğrenildi. Uygun ifadesinde, "Daha sonra evde bulunan diğer arkadaşları beni aradı ve Esra''nın ağzından kan geldiğini söyledi. Ben de polise haber vermelerini istedim. Esra hayatını kaybettiği için üzgünüm, ölümüyle bir ilgim yoktur" dedi.

 

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ümitcan Uygun, ''kasten öldürme'' suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Ümitcan Uygun''un tutuklanmasına karar verdi.

UYUŞTURUCU MADDE TESPİT EDİLDİ

Ankara''da, Esra Hankulu''nun şüpheli ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, olay gecesi evde bulunan Ümitcan Uygun, Dilan C., Furkan G ile Hankulu’nun kanında uyuşturucu madde tespit edildi. Hankulu’nun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için, soruşturma dosyası İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

ALEYNA ÇAKIR’IN ÖLÜMÜNDE BAŞ ŞÜPHELİ

Aleyna Çakır olarak bilinen 21 yaşındaki Sema Esen''in ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun, "uyuşturucu, uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek" suçundan tutuklandığı cezaevinden 17 Temmuz''da tahliye edilmişti.

Kaynak: DHA

İlgili Haberler