Ethem Sancak: "Kılıçdaroğlu benim sayemde politikacı oldu"

Ethem Sancak: "Kılıçdaroğlu benim sayemde politikacı oldu"
İstanbul'da katıldığı bir programda konuşan Ethem Sancak, "Kemal Kılıçdaroğlu beni tanımadığını söylüyor ama benim referansımla Deniz Baykal'a gitti. Benim sayemde politikacı oldu" ifadelerini kullandı.

Tank Palet Fabrikasının BMC üzerinden Katarlılara devri ile tartışmaların odağındaki isimlerden biri haline gelen Ethem Sancak, İstanbul'da katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Kılıçdaroğlu'nun politika yapma nedeni benim" diyen Sancak, "O'na ben referans oldum. Baykal'ın en has 3 adamından biriydim. Milli bir adamdır Baykal, hala görüşürüm. İnsaf et Kemal bey. Sen o makama nasıl geldin bu belli. Ya sayı saymayı bilmiyorsun ya dayak yemedin ya da hesap uzmanı değilsin" ifadelerini kullandı.

Ethem Sancak'ta bir ilginç açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında geldi. "Her şey bu Tayyip Erdoğan'ın yüzünden" diyerek sözlerine başlayan Sancak, "Siirt'ten aday ol dedim. 'Sanane?' dedi. Ben de size çok meraklı değilim ama Siirt'ten bir Başbakan çıksın istiyorum dedim" ifadeleriyle, Erdoğan'ın 2003'te milletvekili seçildiği döneme atıf yaptı.