Ethem Sancak'ın hastanesinde skandal!

Ethem Sancak'ın hastanesinde skandal!
Ethem Sancak’ın ortakları arasında bulunduğu VM Medical Park Kocaeli Hastanesi hakkında İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Kocaeli’nde ikamet eden Sema Karagöl adlı vatandaşın Twitter hesabından “VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde yapılan ameliyat sonrası yaraları açık bir şekilde taburcu edildiği” yönündeki paylaşımları sonrasında hastane hakkında İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.

“MADDİ GÜCÜM BİTİNCE, TABURCU ETTİLER”

Sema Karagöl yaptığı paylaşımda, vücudunda ameliyat izlerinin üzerindeki çeşitli yaraları da fotoğraflayarak yardım çağrısında bulundu. Karagöl paylaşımında, “Ölmek istemiyorum. Kocaeli'de basit bir operasyon için gittiğim özel bir hastanede hatalı ameliyat sonucu bu hale geldim. Maddi gücüm bitince beni bu şekilde taburcu ettiler. Sesimi duyuramıyorum kimseye Allah rızası için sesimi duyurun” ifadelerine yer verdi.

SORUŞTURMA AÇILDI

Sosyal medya hesabındaki paylaşımın yayılması sonrası açıklama yapan İl Sağlık Müdürlüğü, hastane hakkında soruşturma açıldığını açıkladı. Ayrıca Sema Karagöl adlı hastanın SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İzmit Seka Devlet Hastanesinde tedavi sürecinin planlandığı belirtildi.

İlgili Haberler