Evdeki seslere uyanan genç kadın annesinin cesediyle karşılaştı

Evdeki seslere uyanan genç kadın annesinin cesediyle karşılaştı
Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen feci olayda, evde uyuduğu sırada odadan gelen seslere bakmak için yatağından kalkan 24 yaşındaki Seda Gürbüz, annesinin cansız bedeniyle karşılaştı. Anne Semra Çetin’in ikinci evliliği olan Ahmet Çetin tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldüğü bildirildi.

Evdeki seslere uyanan genç kadın annesinin cesediyle karşılaştı

Mersin''in Erdemli ilçesinde feci bir olay meydana geldi. Evde uyuduğu sırada odadan gelen seslere bakmak için içeri giden Seda Gürbüz, annesini yerde kanlar içinde buldu. Annesinin hali karşısında gözyaşlarına boğulan genç kadın, zor sakinleştirildi. 

DHA''da yer alan habere göre Erdemli ilçesi Merkez Mahallesi Müftüler Sokak''ta, 3 katlı bir apartmanın 3’üncü katında meydana geldi. Ahmet Çetin ile 3 yıl önce evlendiği Semra Çetin arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ahmet Çetin, mutfaktan aldığı bıçakla Semra Çetin''i defalarca bıçaklayıp, öldürdü. 

OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP''A GÖNDERİLDİ 

Semra Çetin hayatını kaybederken, Ahmet Çetin ise kaçtı. Olay sırasında uyurken seslere uyanan Semra Çetin''in ilk evliliğinden olan kızı Seda Gürbüz, odadan çıkınca annesini yerde hareketsiz yatarken buldu. Gürbüz''ün çığlıklarına komşuları koştu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekibi Semra Çetin’in öldüğünü tespit etti.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Semra Çetin''in cansız bedeni, otopsi için Mersin Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.