Evinde uyuyakalan genci itfaiye uyandırdı

Evinde uyuyakalan genci itfaiye uyandırdı
Avcılar’da arkadaşı ile kaldıkları evin kapısını içeriden sürgüledikten sonra telefonlara yanıt vermeyen bir üniversite öğrencisi için itfaiye, polis ve 112 ekipleri seferber oldu. İtfaiye erlerinin merdivenli araç ile girdikleri dairede uyur halde bulduğu genç ışıklar yanınca uyandı.

Avcılar Denizköşkler Mahallesi Oya Sokak'taki bir apartmanın 4'üncü katında kalan iki arkadaştan biri, içeriden sürgülenen kapının bir türlü açılmaması ve telefona yanıt alınaması üzerine içerideki arkadaşı Fatih Kaya'nın yaşamından endişe edilmeye başlandı.

Arkadaşı, uzun süren çabalarına rağmen evde kalan Kaya'ya ulaşamayınca itfaiye, polis ve 112 Acil Servis'ten yardım istedi. İtfaiye erleri, Avcılar Emniyet Müdürlüğü'nden gelen bir ekibin gözetiminde eve ulaşmak için merdivenli araç kullandı. 112 ekibi de binanın hemen yanında bekledi.

Komşuların meraklı bakışları arasında merdivenli araçla eve ulaşarak içeri giren itfaiye eri, kapıyı polislere açtı. İçeri giren görevliler, ışığı yakınca Fatih Kaya uyandı. Yatağında derin uykuda olduğu anlaşılan Fatih Kaya, tüm görevlilerin kendisi için seferber olduğunu öğrenince gülmekten kendisini alamadı. Tutanak tutan görevliler binadan ayrıldı.