Evlilik hazırlıkları yapıyorlardı. Cem Belevi ve Zehra Yılmaz ilişkisinde sürpriz karar

Evlilik hazırlıkları yapıyorlardı. Cem Belevi ve Zehra Yılmaz ilişkisinde sürpriz karar
Şarkıcı Cem Belevi, dört yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Zehra Yılmaz'a yaş gününde evlilik teklif etmişti. Zehra Yılmaz ve Cem Belevi, ilişkilerine sürpriz bir şekilde ara verdiler. Ünlü çift, bu dönemde beraberliklerini gözden geçirip bir karar verecekler.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göreCem Belevi, üç ay önce Zehra Yılmaz’a evlenme teklifi etmişti. Belevi, ilişkilerine ara verdiklerini söyledi. Evlilik tarihi için erken davranmayacağı öğrenilen çift, bu süreçte beraberliklerini gözden geçirecek. Şarkıcı, “Hem pandemi hem de Zehra’nın ailesi Azerbaycan’da. Öyle bir ara verelim istedik” dedi.

yenicag-cem-belevi5.jpg

DÜĞÜNÜ İLERİ BİR TARİHE ERTELEDİK

26 yaşındaki oyuncu ise geçtiğimiz günlerde, “Annem ve babam Bakü’de yaşıyor. Bu ortamda düğün yapmamız doğru olmaz. Bu nedenle biz de ileri bir tarihe erteledik. Salgın da var” demişti.

yenicag-cem-belevi3.jpg

Ünlü ikili, ara sıra mesajlaşıp, konuşarak bağlarını koparmıyor. Oyuncu ve şarkıcının, ilerleyen günlerde barışabileceği de konuşuluyor.

yenicag-cem-belevi1.jpg

ROMANTİK BİR EVLİLİK TEKLİFİ YAPMIŞTI

Zehra Yılmaz'ın doğum günü için tekne turu ayarlayan Belevi, karada ise romantik bir hazırlık yapmıştı. Mumlar ve kalplerle süslenen sahildeki alanda oyuncuya, “İlk gördüğümde anlamıştım. Seni ömrümün sonuna kadar seveceğim. Benimle evlenir misin?” diyen Belevi, 'evet' cevabını almıştı.