EYT mağdurlarından MHP'li Enginyurt'a tepki

EYT mağdurlarından MHP'li Enginyurt'a tepki
'Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la ilgili oylamada önce kabul oyu veren sonra çekimser kalan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kendilerine tepki gösteren EYT mağdurlarını tehdit etti.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la (EYT) ilgili verdiği araştırma önergesinin TBMM'de görüşülmesine AKP’li milletvekillerinden 135 ret oyu gelirken; CHP, HDP, MHP, İYİ Parti’den 145 milletvekili kabul oyu vermişti.

Ağıralioğlu tarafından Meclis araştırması açılmasına yönelik önerge AKP'nin ret oyu vermesi ve MHP'nin çekimser kalması sonucu TBMM'de reddedildi.

Önergenin Meclis'te görüşülmesine yönelik oylamada 'evet' oyu veren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, daha sonra sosyal medya hesabından "Meclis'te görüşülecek ne var?" şeklinde paylaşımda bulundu.

Enginyurt, şu ifadeleri kullandı:

"EYT beklentisi olanlar ! Dün Meclisde araştırma önergesi RED edildi. Önerge kabul olsa,Araştırma komisyonu kurulacak,3 ay çalışacak,rapor hazırlayıp Meclise sunacak.Araştıracak ne var? EYT HAK GASBIDIR, İADE EDİLMELİDİR. Bunun için de kanun değişmeli kanun.Siz hakarete devam edin"

ekran-alintisi-627.jpg

TEPKİ GÖSTEREN EYT MAĞDURLARINI TEHDİT ETTİ

MHP'li Enginyurt, MHP'nin kararınından dönmesinin ardından tepki gösteren EYT mağdurlarını tehdit etti.

Enginyurt, "Kimse bizim liderimize hakaret edemez. Sanal alemde delikanlı olanlar, reelde karşılığını alırlar böyle biline" ifadelerini kullandı.

Cemal Enginyurt'un paylaşımı şöyle:

Siyasi ve Dava Liderimiz,abimiz, Devlet Bahçeli'dir. Herkesten sevgi beklemiyoruz,lakin saygı esas alınmalıdır. Biz hiç bir siyasi Lidere hakaret etmezken, kimse de bizim liderimize hakaret edemez. Sanal alemde delikanlı olanlar, reelde karşılığını alırlar böyle biline.

cemals-tepki.jpg

İlgili Haberler