Eyüpsultan'daki yangın mahalleliyi sokağa döktü

Eyüpsultan'daki yangın mahalleliyi sokağa döktü
gece saatlerinde 5 katlı bir binanın dördünce katındaki tadilatta olduğu öğrenilen dairede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede daireyi sararken daire sahipleri son anda yan komşularına sığındı.

Tabya Sokak üzerindeki 5 katlı bir binanın dördüncü katında bulunan ve bir süredir tadilatta olan dairede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

YARDIMA KOŞTULAR

Mahalle sakinleri komşularının dairesinden alevlerin yükseldiğini görünce önce itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi sonrada yardıma koştu. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

MADDİ HASAR OLUŞTU

Bu sırada dairede yaşayanlar kendilerini son anda yan komşularının evine attı. Yangın sırasında evde bulunan televizyonun da patladığı iddia edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın kontrol altına alındı. Ayrıca itfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra daire de soğutma çalışması da yaptı. Yangın nedeniyle herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken dairede maddi hasar meydana geldi. 

SOSYAL MESAFE UYARISI YAPILDI

Yangın nedeniyle mahalle sakinlerinin sokağa döküldüğü görüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri sokakta bulunan vatandaşlara hem sosyal mesafeye uymalarını hem de evlerine gitmeleri yönünde ekip aracından uyarıda bulundu. Bina da oturmayan vatandaşlar polisin uyarısıyla evlerine gitti. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

eyupsultanda-5-katli-binada-yangin-cikti-mahalleli-sokaga-dokuldu-7329-dhaphoto1.jpgeyupsultanda-5-katli-binada-yangin-cikti-mahalleli-sokaga-dokuldu-7329-dhaphoto2.jpgeyupsultanda-5-katli-binada-yangin-cikti-mahalleli-sokaga-dokuldu-7329-dhaphoto3.jpg

DHA