Facebook yorumlarına yeni seçenek!

Facebook yorumlarına yeni seçenek!
Facebook'ta bir gönderiye yorum yaparken, artık yeni bir seçeneğiniz daha var!

Facebook, bir süredir video konusuyla yakından ilgileniyor ve sosyal ağ, bu alanı bir sonraki büyüme fırsatı olarak görüyor. Facebook'un şimdiden en büyük sosyal ağ olduğu düşünülürse, büyümek için çok fazla bir fırsatı bulunmadığı da açık. Ancak video alanına bakıldığında, büyümek için az sayıdaki alternatiflerden biri olduğu kesin.

SNAPCHAT'İ YAKALAMAYI PLANLIYOR

Facebook, son zamanlarda yaptığı yeniliklerle, Facebook Live dahil olmak üzere, video alanında büyük adımlar atmaya çalışmakta. Bu adımlar ile beraber firma, daha küçük bir sosyal ağ olmasına rağmen daha fazla video izlemesi alan Snapchat'i yakalamayı planlamakta. Firmanın bu amaçtaki son adımı ise kullanıcıların, yaptıkları yorumlarda video yüklemelerine izin vermek.

YORUMLARA VİDEO EKLEMEK DE ÇOK KOLAY

Yakın zamanda geliştirilen bu özellikle beraber kullanıcılar, hem kişilere hem de sayfalara yaptıkları yorumlara video ekleyebilecek. Ayrıca grup ve etkinlik yayınları da video yorumlar içerebilecek.

Bu yeni özellik şimdiden Android, iOS ve Facebook masaüstü sitesinde desteklenmeye başlandı. Bir videonun yüklenmesi ise oldukça kolay: Yüklemeyi başlatmak için yapmanız gereken tek şey, yorum alanındaki kamera tuşuna basmak ve videoyu seçmek. Yorumlara resim yüklemek ile aynı yöntem olduğu için, kullanıcı deneyimini her alanda benzer hale getirilmiş oluyor.