Fahiş doğalgaz faturalarının arkasından Sedat Peker'in bahsettiği izim çıktı. CHP'li Aykut Erdoğdu açıkladı

Fahiş doğalgaz faturalarının arkasından Sedat Peker'in bahsettiği izim çıktı. CHP'li Aykut Erdoğdu açıkladı
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, sosyal medya hesabından gündeme dair paylaşımlarda bulundu. Erdoğdu paylaşımlarında flaş bir ismi açıkladı. Erdoğdu, "Fahiş doğalgaz faturalarının arkasından Sedat Peker'in videolarında bahsettiği isim çıktı" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, yaptığı paylaşımlarda affını isteyen TÜİK başkanını, yolsuzluk iddialarını ve doğalgaz anlaşmalarının altında yatan yolsuzlukları ele aldı tek tek açıkladı.

Erdoğdu, "Bu yolsuzluk iddialarını gelecekte bu iddiaları araştıracak denetim elemanlarına ve savcılara yardımcı olmak ve yazılı kayıt bırakmak iz bırakmak amacıyla paylaşıyorum... Yoksa bu anlattıklarımın sessizlik denizinde boğulacağını biliyorum..." dedi.

Erdoğdu, "Azerbaycan halkına seslenerek aşağıda belgeleriyle paylaşacağım iddiaların kardeş Azerbaycan Halkını yaralamasını istemem..." dedi.

"Ama AKP üst yönetimi ile akçeli iş tutan kişi ve kuruluşların bir şekilde bu işlere bulaşması kaçınılmaz... Bu anlatacaklarımı da bu kapsamda değerlendiriniz..." dedi.

Erdoğdu, Doğalgaz faturalarının bu kadar fazla zamlanması ve açıklanan doğalgaz rezervlerinin gerçeği yansıtmaması gibi konulara da değindi.

Erdoğdu, doğalgaz faturalarının fahiş fiyattan zamlanmasının altında Sedat Peker''in videolarında açıkladığı ismi de söyledi.

ERDOĞDU ŞÖYLE DEĞİNİYOR:

"TEKFEN Şirketi ise, şirketin hisselerinin yüzde ellisini Mansimov''un almasıyla gündeme geldi...Peki kim bu Mansimov? Sedat Peker''in videolarında bolca geçiyor..."

"Mansimov''un adı Bodrum Marina''dan Man adasına, Erdoğan ailesine gemi hediye edilmesinden Socar''a kadar birçok olayda adı geçiyor... Mansimov ile Erdoğan ailesi arasında birçok karanlık işlem var... Bu karanlık işlemlerden biri olan MAn adası dosyasını ayrıca anlatacağım..."

CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ERDOĞDU''NUN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler