Fahrettin Yokuş: “İmamoğlu’na saldırının sebebi tükenmişlik sendromu”

Fahrettin Yokuş: “İmamoğlu’na saldırının sebebi tükenmişlik sendromu”
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, AKP’nin tükenmişlik sendromu yaşadığı için Ekrem İmamoğlu ile ilgili 'Pontus' ithamında bulunduklarını belirtti.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili AKP’li isimlerin kullandığı ‘Pontus’ söylemine tepki gösterdi. Yokuş, AKP’nin bu söylemi, ‘tükenmişlik sendromu yaşadığı’ için kullandığını belirterek, AKP’nin yolsuzluk ve rantı örtbas etmek için bu tür girişimlerde bulunduğunu söyledi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Sen neyimmişsin be İmamoğlu? Bir çıktın ortalığa Pir çıktın. İstanbul'da İktidarı ve ittifaklarını yerle bir ettin ‘Yıkılan Güreşe doymaz’ misali ‘bu sayılmaz yeni baştan bir daha’  dediler. Adam gibi yani mertçe er meydanına çıksalar amenna ! Ancak Adamlarda nerde o yürek?”

“İmamoğlu'na Cumhur ittifakının yöneticileri Koro halinde saldırıyorlar. Garibimi önce Yunan yaptılar, sonra Rum-Pontus yaptılar. Kim bilir daha ne iftiralar atacaklar? Onlar alçakça saldırdıkça İmamoğlu gönüller de daha fazla taht kuruyor. Onlar saldırdıkça O mesafe alıyor.”

“İmamoğlu'nun Cumhur İttifakı'na Ağır itham ve iftiralarla saldırmasının iki önemli nedeni var birincisi "Tükeniş Sendromu Yaşıyorlar , ikincisi ise İstanbul Rantı ve yaptıkları yolsuzlukların açığa çıkması Ancak "Korkunun Ecele faydası yoktuk " korktukla başlarına gelecek”

“İnanıyorum ki ilahi adalet 23 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşecek. Çünkü Herkesin bir Hesabı olduğu gibi rabbimizin de bir hesabı vardır. Biz buna inanır ve iman ederiz. O'na teslim oluruz. Bu sebeple Cumhur ittifakının iftiracılarına, soygun düzeninin yolcularına fırsat verilmez.”

yokus1.pngyokus2.pngyokus3.pngyokus4.png