Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’ten ayrılık açıklaması! Rus kızlarla yemek yemişti

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’ten ayrılık açıklaması! Rus kızlarla yemek yemişti
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in evliliğinde kriz mi çıktı? Burak Özçivit’in sesini yükseltmesi sonucu Fahriye Evcen’in de evi  terk ettiği iddia edilmişti. Ünlü çiftten flaş ayrılık açıklaması geldi. İşte detaylar… 

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile kayınvalidesinin tartıştığı ve Burak Özçivit’in de eşine “Fahriye artık yeter” diye bağırdığı iddiası magazin gündeminde bomba gibi düştü. Çıkan haberlerden sonra yakınları ünlü çifti telefon yağmuruna tuttu. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti yakınlarına “Şu an denizdeyiz, çıkan haberler külliyen yalan” diyerek iddialara son noktayı koymuştu. Bir tepki de sosyal medyadan geldi.

“ARTIK SAÇMALAMAYIN YETER”

Çift ayrılık haberlerine çok sinirlendi. Burak Özçivit sosyal medya hesabından, eşi Fahriye Evcen ile fotoğraf paylaşıp "Artık saçmalamayın yeter" diyerek ayrılık haberlerine son noktayı koydu.

RUS KIZLARLA YEMEK YEMİŞTİ

Burak Özçivit, para karşılığı bazı Rus hayranlarıyla Rusya''da bir restoranda yemek yemiş, mekandan çıkmasıyla izdiham aldı. Oyuncu, güvenlik önlemlerine rağmen bazı kadın hayranlarının arasında kalmasıyla sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

İKİNCİ BEBEĞİ BEKLİYORLAR

2017 yılında nikah masasına oturan mutlu çift oğulları Karan''ın doğumuyla evliliklerini taçlandırmıştı. Geçtiğimiz haftalarda ikinci kez hamile olduğunu açıklayan Evcen, "Biz de yeni öğrendik. İnanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan''a bile söyleme fırsatımız olmadı.'' demişti.
 

İlgili Haberler