Falcao Galatasaray’a gelecek mi?

Falcao Galatasaray’a gelecek mi?
Galatasaray’da Falcao transferi henüz netlik kazanmadı. Sarı kırmızılı taraftarlar, Kolombiyalı golcü için yapılacak resmi açıklamayı merakla beklerken, Fransız basını ise Falcao’nun yarın İstanbul’a geleceğini yazdı

Galatasaray’da yılan hikayesine dönen Falcao transferinde resmi açıklama merakla bekleniyor. Kolombiyalı golcünün takımı Monaco, oyuncusunu bonservis bedeli ödenmeden göndermek istemezken, Fransız basınında transferin yarın çözüme kavuşmasının beklendiği belirtildi.

Sarı kırmızılılar, Falcao için yoğun mesai harcarken, taraftarlar ise KAP’tan yapılacak açıklamayı merakla bekliyor. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak ve menajer Ahmet Bulut, Falcao ile Fransa’da bir araya geldi. Söz konusu görüşme, büyük heyecan yaratırken, transferin artık netlik kazandığı yorumları yapılmıştı

FRANSIZ BASINI ‘YARIN GELİYOR’ DEDİ

Falcao’nun Galatasaray’a transferiyle ilgili Fransız basınında çarpıcı iddialar yer aldı. Yahoo France'da yer alan haberde Galatasaray'a yakın bir kaynağın, Golcü oyuncunun yarın İstanbul’a geleceğini aktardığı iddia edildi.

Ayrıca, Fransa’nın saygın spor gazetesi L'Equipe, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde Ligue 1 ekibinin Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan 22 yaşındaki santrfor Jean-Kevin Augustin'in transferi için RB Leipzig ile her konuda anlaştığını ve bu gelişmenin ardından Falcao'nun takımdan ayrılmasına izin verileceğini yazdı.