Falcao imzayı ne zaman atacak?

Falcao imzayı ne zaman atacak?
Galatasaraylı taraftarlar, Falcao transferi için resmi açıklamanın yapılmasını sabırsızlıkla bekliyor. Falcao'nun özel jetle yarın ya da salı günü İstanbul'a gelmesi ve kendisini 3 yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşmeye imzalaması bekleniyor.

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için geri sayıma geçtiği Radamel Falcao'nun İspanya ve İtalya'dan da teklifler almasına rağmen sarı-kırmızılı kulübü seçmesindeki en önemli etkenlerden birisinin taraftarlar olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyadaki paylaşımlarına sarı-kırmızılı futbolseverlerin bıraktığı yorumları İspanyolca'ya çevirtip okuyan 33 yaşındaki forvet, tutkuyla istendiğini görünce çok etkilendi. Atletico Madrid'den takım arkadaşı Arda'dan hem kulüp hem de tribünler hakkında bilgi alan Falcao, Youtube'taki görüntüleri izleyince kesin kararını verdi.

BONUSLARLA BİRLİKTE 7 MİLYON EURO ALACAK

Monaco'nun heyecansız taraftara sahip olmasından rahatsızlık duyan tecrübeli golcü, Galatasaray tribünlerinin coşkusunun kendisine River Plate günlerini hatırlattığını belirterek, sarı-kırmızılılara fazla düşünmeden "Evet" dedi. Büyük buluşmaya ise çok az bir zaman kaldı. Falcao'nun özel jetle yarın ya da salı günü İstanbul'a gelmesi ve kendisini 3 yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza atması bekleniyor. Yıldız oyuncu sezon başına bonuslarla 7 milyon Euro alacak.