Falcao’da son durum

Falcao’da son durum
Galatasaray’da yılan hikayesine dönen Falcao transferinde son durum merak konusu oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar Falcao’nun Galatasaray formasını ne zaman giyeceğini bekliyorlar. Galatasaray Falcao ile anlaştı mı? Falcao Galatasaray’da oynayacak mı?

Galatasaray, Monaco forması giyen Kolombiyalı golcü Rademel Falco’yu transfer etmek için uzun süredir yoğun bir çaba gösteriyor. Sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürürken, transfer listesinin başında ise Falcao yer alıyor. Sarı kırmızılı taraftarlar, Falcao’nun İstanbul’a geleceği günü merakla beklerken, transfer ile ilgili her ayrıntı büyük bir ilgi ile takip ediliyor.

Galatasaray yönetiminin Falcao için 5 milyon euro garanti ücret ve 3 yıllık sözleşme önerdiği belirtilirken, transferin toplam maliyetinin 18 milyon euro olması bekleniyor. Ancak Monaco yönetimi, Kolombiyalı golcünün bonservis bedeli ödenmeden takımdan ayrılmasını istemiyor. Fransız ekibi, golcü oyuncu için Galatasaray’dan 3 milyon euro bonservis bedeli istedi. Sarı kırmızılılar önce bonservis ödemek istemezken, taraftarın baskısı yönetime geri adım attırdı.

Monaco yönetimi ayrıca yeni bir forvet oyuncusu almadan Falcao’nun gidişine izin vermeyeceğini belirtmişti. Fransız ekibi, geçtiğimiz günlerde Sevilla’dan Ben Yedder’i renklerine bağladı. Bu durumun Falcao’nun Galatasaray formasını giymesinin önünü açması bekleniyor.

FRANSIZ BASININDAN FLAŞ İDDİA

Falcao’nun Galatasaray’a transferi merak konusu olmaya devam ederken Fransız basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Fransız  L'Équipe gazetesi, Monaco’nun Falcao ile sözleşme yenilemek istediğini yazdı. Fransız kulübünün nasıl bir sözleşme önereceği ve golcü oyuncunun tavrı şu anlık belirsizliğini koruyor.

Ayrıca Falcao transferi için görüşmeleri sürdüren menajer Ahmet Bulut, transferin birkaç güne kadar sonuçlanmasını beklediklerini söyledi.