Fatih Altaylı ile Ercan Taner neden kavga etti? Nedenini açıklıyoruz! İki harf bakın nelere mâl olmuş

Fatih Altaylı ile Ercan Taner neden kavga etti? Nedenini açıklıyoruz! İki harf bakın nelere mâl olmuş
Sosyal medyanın gündemine oturan Fatih Altaylı - Ercan Taner kavgasının nedeni ortaya çıktı. Taner'in Altaylı'nın sözlerini yanlış anladığı, daha sonra Altaylı'yı arayarak özür dilediği öğrenildi.

Süha ÇARDAKLI / YENİÇAĞ

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı ile spiker Ercan Taner arasındaki kavga sosyal medyayı salladı.

Bloomberg canlı yayınında Altaylı, bir anda Taner'i hedef alarak "Ercan Taner kafan mı iyi? Beni arıyormuşsun, açmıyormuşum. Ulan telefon burada duruyor. Kim bilir hangi numarayı arıyorsun? Ercan Taner bu akşam iş tuttuğun çeteye laf ettim diye mi hakaret ediyorsun. Seninle yargıya gideceğiz kardeşim. Ercan Taner'e birileri 'Fatih Altaylı'ya saldır' talimatı veriyor. Benim yayında olduğumdan bile haberi yok. Böyle utanmaz bu adamlar." ifadelerini kullandı.

ERCAN TANER TWITTER'DAN BOMBALADI

Ercan Taner de kendisinin telefon numarasını yayınlayan Altaylı'nın numarasını paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

z-005.jpg

FATİH ALTAYLI İLE ERCAN TANER NEDEN KAVGA ETTİ? İŞTE NEDENİ... 

"Fatih Altaylı ile Ercan Taner neden kavga etti?" sorusu en çok merak edilen konu olurken, sorunun yanıtına Yeniçağ ulaştı.

Deneyimli spiker Ercan Taner'in, Fatih Altaylı'nın Ersin Düzen ile ilgili "TRT'den aylık 400 bin TL kazanıyor" ifadelerinde geçen 'Ersin' ismini 'Ercan' olarak anladığı ve bu nedenle Altaylı'yı hedef aldığı öğrenildi.

HABERTÜRK EDİTÖRÜ DE DOĞRULADI

Diğer yandan HaberTürk editörü Ayhan Şensoy da Ercan Taner'in Fatih Altaylı'yı aradığını ve özür dileyerek tweetleri kendisinin atmadığını söylediğini bildirdi.

Şensoy, şu paylaşımlarda bulundu:

Ercan Taner program sonrası Fatih Altaylı'yı aradı ve o twitleri kendisinin atmadığını söyledi. Altaylı'dan özür diledi.

Bloomberg HT'de Emin Çağlar ve Fatih Altaylı'nın yaptığı programın editörü benim. Nereden biliyorsun diyenlere toplu yanıt olsun.

ayhan.png

ERCAN TANER DE İTİRAF ETMİŞTİ

Ercan Taner de Twitter hesabından durumu yanlış anladığını ifade eden bir paylaşımda bulunmuş, bazı tweetlerini silmişti.

yanlus-anlasilma.png