Fatih Altaylı'dan Cübbeli Ahmet'e sert tepki: Hepiniz birden siyonist mi oldunuz

Fatih Altaylı'dan Cübbeli Ahmet'e sert tepki: Hepiniz birden siyonist mi oldunuz
Gazeteci Fatih Altaylı, Cübbeli Ahmet’in İsrail-Filistin saldırıları sonrasındaki açıklamasına tepki gösterdi.

Fatih Altaylı, bugünkü köşe yazısında Cübbeli Ahmet’e Hamas’a ilişkin açıklamalarından dolayı tepki gösterdi.

“En büyük silahları sizin aptallığınız” diyen Altaylı, köşesinde şunları yazdı:

Şimdi herkes “Hamas yanlış yaptı. Bu olanlar Hamas’ın suçu” demeye başladı, Cübbeli Ahmet bile bunu söylüyor. Ne oldu! Hepiniz birden siyonist mi oldunuz, İsrailoğluna mı dönüştünüz yoksa hepiniz din düşmanı haline mi geldiniz! Yoksa sadece ve sadece aşırı derecede aptal olduğunuz ve neden sonuç ilişkisini kurabilmek için sonucu görmeniz mi gerekiyordu? Bilesiniz ki, emperyalizmin de, siyonizmin de elindeki en güçlü silah sizin ahmaklığınızdır. Siz bu kadar ahmak olunca, size inanan dindarlar da o kadar acı çekecektir. Yarısından fazlası sivillerden, kadınlardan ve çocuklardan oluşan ve sayıları şimdilik 2 binin üzerinde olan onca Filistinlinin kanı Hamas’ın ve sizin elinize bulaşmıştır. Hepiniz siyonizmin aparatısınız. Kiminiz bilerek, kiminiz bilmeyerek.

NE OLMUŞTU?

Hamsa güçleri 7 Ekim’de İsrail’e karşı saldırılara geçti. Filistinli militanların festival alanına baskın yapması ve ateş açması sonucu, arama ve kurtarma örgütü Zaka'nın açıklamasına göre 260 kişi hayatını kaybetti.

İsrail ise Hamas'ın sınırı aşarak sivillere yönelik gerçekleştirdiği saldırılarına karşılık vermek amacıyla Gazze Şeridi’ni hedef aldı.

İsrail ordusu sosyal medya kanallarında Arapça yayınladığı bir mesajda Filistinlilerin kentte açtıkları iki ana yolu kullanarak yerel saatle 09.00-15.00 arasında güvenli bir şekilde ayrılabileceklerini duyurdu.

Ordu ayrıca yüzlerce Filistinlinin İsrail'in çağrılarına kulak vererek güneye akın ettiğini bildirdi.

İsrail, abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısı 2 bin 329'a yükseldi, yaralananların sayısı da 9 bin 42 oldu.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar