Dolar baronlarına bayram ettiren gelişme. Canlı yayında flaş iddia

Dolar baronlarına bayram ettiren gelişme. Canlı yayında flaş iddia
Gazeteci yazar Fatih Ergin, Yeniçağ TV’de çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Ergin, geçtiğimiz günlerde TOBB ile ABD Ticaret Odası arasında imzalanan mutabakat zaptıyla dolar baronlarının bayram ettiğini belirtti.

Yeniçağ TV’deki 25. Saat programında Kübra Çelebi’ye açıklamalarda bulunan gazeteci yazar Fatih Ergin’den, “Dolarda neler olacak” dedirten bir iddia geldi.
Ergin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ABD Ticaret Odası arasında Mutabakat Zaptı imzalanmasının asıl amacını açıkladı.

Ergin, dolar baronlarının bayram yaptığını ifade ederek, “ABD’li firmalar Rusya’dan çekiliyor ancak operasyonları için yakın bir coğrafi konum arıyor. 
Ve tabii AKP’li dolar baronları ve vatan “pazarlamacıların” gözlerinde sayın Nebati’ninkinden bile büyük ışıltılar ortaya çıkıyor.

TOBB ve ABD Ticaret Odası arasında Rusya’dan çekilen ABD sermayesi için “TOBB-ABD Ticaret Odası Mutabakat Zaptı” imzalanmasının amacı, zora giren ABD şirketlerine ucuz ve kârlı bir ülke bulmak“ şeklinde konuştu.

Ergin sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Rusya’dan kaçan 50 milyar doların beşte biri Türkiye’ye gelse AKP’li ‘pazarlamacılar’ için iyidir. 
Hem gelecek ABD sermayesi ile seçim yılını çıkarmayı hem de kölelik koşulları dayattıkları Türk halkını ABD sermayesine peşkeş çekmeyi hayal ediyorlar.

ABD’den gelen Amerikan Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Brilliant’ın da hakkını vermek gerek. Mutabakat töreninde öyle bir konuşma yaptı ki iktidarın da ağzının Rusya’dan güvenli çıkış arayan Amerikan sermayesi kadar akmaması mümkün değil”

İlgili Haberler