Fatih Portakal, canlı yayında FOX TV’ye böyle veda etti: İşte o anlar… Neden ayrıldı?

Fatih Portakal, canlı yayında FOX TV’ye böyle veda etti: İşte o anlar… Neden ayrıldı?
Fatih Portakal’ın geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde FOX TV’deki görevini bıraktığını ve emekli olduğunu açıklamasının ardından kanalda bayrak değişimi yapıldı ve Portakal, koltuğu Selçuk Tepeli’ye devreti.

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir karar alarak emekli olduğunu açıklayan Fatih Portakal, FOX TV Ana Haber Bülteni'nden ayrılma kararı almasının ardından son kez FOX TV’de ekranların karşısına geçti.

FOX Ana Haber'in yeni sunucusu Selçuk Tepeli ilk kez ekrana çıkarken Fatih Portakal'da bayrak değişimi için son kez FOX Haber'in Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ile haber bültenine konuk oldu.

Portakal, emeklilik kararının ardından bugün son kez ekrana çıkıp görevini teslim etti.

“Neden veda etti?” sorusuna da yanıt veren Portakal, “Herkes bir şeyler yazdı, bir şeyler söyledi. Kendi kendime dedim ki mutlu musun? Mutluyum. Ama daha mutlu olabilir miyim dedim. Bu sorunun cevabını İstanbul’da değil İzmir’de buldum” dedi.

Portakal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Temmuz başında kararı verdim. Çok nettim. Doğan abi inanmadı. Ayın 20'sinden sonra tekrar konuşalım dedi. Söyleyecek bir şeyim kalmadı. Son 3 yıldır liderdik. İki senedir. reytinglere bakmıyordum.

Kendimi tekrar ediyordum. Bıktım yani. Rekabetsiz olmak rakipsiz olmak insanı boşluğa düşürüyor. Rakip arıyorsunuz kendinize yok. Size yetişemiyor. En yakın rakibinize fark atmışsınız"