Fatih Portakal Cumhurbaşkanı kara kara düşünüyor diyerek açıkladı

Fatih Portakal Cumhurbaşkanı kara kara düşünüyor diyerek açıkladı
Gazeteci Fatih Portakal, Türkiye Barolar Birliği’ndeki değişimi seçimler üzerinden yorumladı.

Saray koridorlarından duyum aldı

Fatih Portakal, son dönemde iktidara yakınlaşmasıyla eleştirilen Metin Feyzioğlu’nun Türkiye Barolar Birliği seçimlerini kaybetmesine çarpıcı bir yorum getirdi.

İktidarın Ankara ve İstanbul’u kaybetmesinin ardından, Feyzioğlu’nun da Barolar Birliği başkanlığını kaybetmesinin bağlantılı olduğunu belirten Portakal, “Metin Feyzioğlu’nun kaybetmesi, aslında AKP ve MHP’nin seçim kaybetmesi demek.” değerlendirmesinde bulundu.

Sırada Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin olduğunu dile getiren Fatih Portakal, “CB kara kara düşünüyordur!” diyerek Saray’daki rahatsızlığa da dikkat çekti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Portakal, şu ifadeleri kullandı:

“Metin Feyzioğlu’nun @barolar baskanlığını kaybetmesi, aslında AKP ve MHP’nin seçim kaybetmesi demek. Ankara ve İstanbul’un kaybedilmesiyle açıldı perde. Şimdi baro seçiminde şok yaşadılar. Adım adım yaklaşılıyor sırada seçimler var! CB kara kara düşünüyordur!”

NE OLMUŞTU?

Türkiye Barolar Birliği 36. Genel Kurulu ile 9''uncu başkanını seçti.

Ramiz Erinç Sağkan''ın ve iktidara yakınlığı nedeniyle eleştirilen Metin Feyzioğlu''nun aday olduğu seçimde, TBB''nin yeni başkanı Erinç Sağkan oldu.

348 delegenin oy kullandığı seçimde kesin olmayan sonuçlara göre Erinç Sağkan 182 oy alırken, Metin Feyzioğlu’nun oyu 156’da kaldı.

İlgili Haberler