Fatih Portakal hasta olduğu kadını açıkladı. Sadece o değil bütün dünya o kadına hasta

Fatih Portakal hasta olduğu kadını açıkladı. Sadece o değil bütün dünya o kadına hasta
Gazeteci Fatih Portakal, Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Polonya'yı eleyerek yarı finale yükselen milli takımımızda Ebrar Karakurt’un performasıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sadece o değil bütün dünya o kadına hasta

A Milli Kadın Voleybol takımı dün Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası''nda Polonya ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan Milli Kadın Voleybol Takımımız, ilk seti 25-18 gibi bir skorla önde kapattı. Kalan iki seti de 25-14 ve 25-23''lik skorla kazanan Filenin Sultanları, Polonya''yı 3-0 mağlup ederek yarı finale çıkan taraf oldu.

EBRAR''IN PERFORMANSI MAÇA DAMGA VURDU

Eda''nın 12, Hande''nin 11, Tuğba''nın 10 ve Zehra''nın 9 sayı ile oynadığı karşılaşmada Ebrar Karakurt''un 20 sayılık performansı izleyenleri hayrete düşürdü.

3 SETTE TOPLAM 20 SAYI

Ebrar''ın, maç sayısını getirdiği vuruşu görenler tarafından ilgi ve beğeniyle karşılanırken, sosyal medyada ise gündem oldu.

Gazeteci Fatih Portakal’da Ebrar Karakurt’un müthiş performansıyla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Portakal paylaşımında, “Bu Ebrar’a hastayım. Nasıl bir güç ve yetenek bu? Ayakta alkışlıyorum, şapka çıkarıyorum. #FileninSultanları yarı finalde…” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler