Fatih Portakal herkesin yapmak isteyip de yapamadığını yaptı. Dolar mı almalı, euro mu almalı mesaj gönderdi

Fatih Portakal herkesin yapmak isteyip de yapamadığını yaptı. Dolar mı almalı, euro mu almalı mesaj gönderdi
Fatih Portakal FOX TV’den istifa kararının ardından yaptığı tatili YouTube kanalı açarak noktaladı. Bazen evinden bazen kırlardan, bayırlardan habercilik yapan ve yorumlarını kanalında yayınlayan Fatih Portakal, izleyenleri de kıskandırdı.

FOX TV’den istifası şok etkisi yaratan Fatih Portakal, kameralardan uzak kalamadı ve YouTube kanalını aktif bir şekilde kullanma kararı aldı.

Kısa sürede büyük bir takipçi kitlesi edin Portakal, kimi zaman evinde masasının başında kimi zaman ise kırlarda, bayırlarda yayınlar yaparak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fatih Portakal, Twitter’dan yaptığı son paylaşımında kırlardan yaptığı yayınlardan birinin hazırlık anını paylaşırken ekipman olarak sadece telefon tripod ve kulaklık kullandığını dile getirdi. Portakal, paylaşımında, "İşte ben... Yine elim kolum durmuyor. Kanalım için bir seyler hazırlamışım anlatıyorum. Ekipman şu an için çok sade... Telefon, tripod, kulaklık. İyileri eli kulağında yolda geliyor. Çekim yaptığım yerse harikaydı. Kanalıma abone olabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fatih Portakal, döviz kurlarındaki hareketliliğe ve doların 8 TL’yi aşmasına ilişkin hazırladığı bir videosunda vatandaşın parasını nasıl değerlendirebileceği ve 2021 yılının favori yatırımlarına ilişkin tüyolar verdi.

Ekonomist Figen Özavcı Gümülcineli’nin yorumlarına da yer veren Portakal, gümüşün mantıklı bir yatırım aracı olup olmadığını da değerlendirdi.