Her şeyi yok sayan Bakanı açıkladı | Fatih Portakal iktidara karşı yeni bir cephe açtı

Her şeyi yok sayan Bakanı açıkladı | Fatih Portakal iktidara karşı yeni bir cephe açtı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin "Türkiye değişiyor. Refah seviyesine bakın. Türkiye'de bütün ailelerin, her gelir grubundan ailenin kapısında otomobili var, çocukları okuyor. Netice itibarıyla hepimiz bireysel hayatımızdan bunu hissedebiliriz" dedi. Gazeteci Fatih Portakal'ın konuyla ilgili paylaşımı dikkat çekti.

Dolar 17,01 Türk Lirası. Vatandaşlar art arda gelen zamlar, artan gıda fiyatları, ödenemeyen fatura bedelleri sebebiyle isyan etmeye devam ediyor. İŞKUR önünde atanamayan, işyerini kapatanların ve ucuz ekmek, yağ, şeker, et kuyruklarında bekleyenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bugün ‘İŞKUR İl Müdürlükleri 2022 Yılı Hedef Performans İzleme Toplantısı’na katıldı.

Burada konuşan Bilgin, Türkiye’nin 2000’li yıllardan itibaren yükselen ülkelerden biri olduğunu iddia etti ve  "Türkiye değişiyor. Refah seviyesine bakın. Türkiye''de bütün ailelerin, her gelir grubundan ailenin kapısında otomobili var, çocukları okuyor. Netice itibarıyla hepimiz bireysel hayatımızdan bunu hissedebiliriz"  ifadelerini kullandı.

Bilgin''in ''vatandaşın ekonomik sorunlarından uzak'' açıklamalarına sosyal medyadan tepki yağıyor.

Bilgin''e bir tepki de Gazeteci Fatih Portakal''dan geldi. Portakal kişisel twitter adresinden Bilgin''e sert çıktı.

"Vicdandan uzak politikacı tiplemesi"

İşte Portakal''ın o paylaşımı;

"Vicdandan uzak politikacı tiplemesine uygun bir örnek bu ismin açıklamaları. Açlığı, sefaleti, yoksuluğu, pahalılığı ve umutsuzluğu görmezden gelip arabaya hadiseyi indirgemesi!!! Okuyunuz, karar sizin."

İlgili Haberler