Erdoğan'ın duymak istemediği şeyleri açıkladı. Fatih Portakal kitabın ortasından konuştu

Erdoğan'ın duymak istemediği şeyleri açıkladı. Fatih Portakal kitabın ortasından konuştu
Gazeteci Fatih Portakal, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın dün açıkladığı Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Seneti için açıklamalarda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, dün akşam ekonomiye yönelik yeni önlemlerini açıklanacağını duyurmuştu. Saat 23.00''e yaklaşırken de bakanlık, Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Seneti''ni açıkladı.

Dolar kurunun ise bu paketin açıklanmasından sonra düşeceği beklenirken, 17 TL bandında seyir eden dolarında yine 17 TL bandında kaldığı gözlemlendi.

Vatandaşların ve yatırımcıların uzun zamandır beklediği önlemler, hayal kırıklığı ile karşılandı. Gazeteci Fatih Portakal ise resmi sosyal medya hesabı Twitter''dan pakete yönelik açıklamalarda bulundu.

Portakal, "Faiz, dememek için çırpınıyorlar" diyerek şu açıklamalarda bulundu:

“Gelire endeksli senet” diye bir şey yarattılar şimdi de. Kim, hangi kurumun gelirine güvenecek, hepsi partinin kurumu adeta, bir de hangi geliri yatıracağım? İçi boş bir şey! Döviz yukarı gider yine…

“Faiz” dememek için çırpınıyorlar. Kupon, ana para ödeme gibi şeyler yazmışlar. Aman dersiniz. Ülkeyi bitirdiniz deseniz ne olur, demeseniz ne olur? @HMBakanligi"

İlgili Haberler