Fatih Portakal: “Tek adam yönetimi kaybettirdi”

Fatih Portakal: “Tek adam yönetimi kaybettirdi”
Fox TV sunucusu Fatih Portakal, AKP’nin İstanbul’da seçimi kaybetme nedenlerini sıralayarak, tek adam yönetiminin başlıca sebepler arasında olduğunu belirtti.

Fox TV sunucusu Fatih Portakal, 23 Haziran seçimi sonrası yaptığı paylaşımda AKP’nin İstanbul’u kaybetme sebeplerini sıraladı.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Portakal, iktidarın seçimi kaybetmesinde temel sebebin tek adam rejimi ve halktan kopukluk olduğunu belirterek, Cumhur İttifakı’nın sonuçtan ders çıkarmaması durumunda ittifakın üyelerini çalkantılı günlerin beklediğini söyledi.

Fox TV sunucusu Fatih Portakal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Yandaş olmayan bir gazeteci gözüyle 800 bin oy farkının nedenleri. Anlaşılır olması için maddeler halinde yazacağım: 1- tek adam yönetimi 2- fazlaca kibir 3- yakinlari kollama/kayırma 4- halktan kopukluk 5- nefret dili 6- insanlari güzel sözlerle kandirma 7- şatafat 8- politika üretememe 9- ulkeyi ABD ve Rusya’ya daha bağimli hale getirme 10- vasıfsız, liyakatsız yöneticiler 11- tek adama karşı parti içi cesaretsizlik 12- getirdikleri ucube sistem 13- günü gününe uymayan sözler 14- parti devlete dönüşme arzulari 15- ve nasirlaşan vicdanlari

portakal1-003.pngportakal2-002.png

"Artık, her şey çok güzel olacak noktasından, AKP ve MHP için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak noktasına gelindi. Sonuçtan ders çıkarmazlar ise siyaseten çalkantılı günler bekliyor Cumhur İttifakını."

portakal3.png